KASTAMONU / ÇATALZEYTİN - Çatalzeytin İmam Hatip Ortaokulu

Bursluluk Başarı Ödülleri

May

Öğretmenlerimiz ÖGEP kapsamında okul içerisinde tespit ettikleri problemleri ve bu problemlere yönelik geliştirdikleri yöntemleri paylaştığı toplantılarını mayıs ayı içerisinde gerçekleştirdi.

May

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hatice Topaçoğlu ve İngilizce öğretmeni Elif Akgün rehberliğinde öğrencilerimiz mesire alanına götürülerek, fidan dikimi gerçekleştirdi.

May

8/A sınıfı rehber öğretmenimiz Merve Bacanak tarafından LGS sınavına girecek öğrencilerimize motivasyon çalışması yaptırıldı.

May

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hatice Topaçoğlu rehberliğinde öğrencilerimizle ilçe merkezinde bulunan Türbe Camii ziyaret edildi.

EĞİTİM ORTAMLARI - FİZİKİ İMKANLAR ALANI

Nis

Okulumuzda 'Mani Yazma Yarışması' düzenlendi.

Nis

Okul kütüphanesinin aktif kullanımıyla öğrencilerimiz bilgiye kolayca erişiyor.

Nis

Öğretmenlerimiz tarafından E-OKUL, EBA, MEBBİS gibi uygulamalar sıklıkla kullanılmakta ve eğitim faaliyetlerinde bunlara yer verilmektedir.

Nis

DÖGM  materyal sitesinden örnek uygulamalara ve testlere erişim sağlandı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik kriz yönetimi, öfke ve stresle başa çıkma yolları sunumu yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz 'Osmanlıca 40 Atasözü' projesi kapsamında öğrendikleri atasözlerini karikatürlerle anlattı.

Mrt

Okulumuz son sınıf öğrencilerine genel ve meslek liselerinin tanıtımı yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz, farklı meslek gruplarıyla bir araya getirildi.

Mrt

Eğitim ortamı ve fiziki imkanlar alanları öğrencilerimiz için çiçeklerle renklendirilmiştir.