KASTAMONU / ÇATALZEYTİN - Çatalzeytin İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Sportif etkinlikler kapsamında öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik okul takımları oluşturulmuştur.

Şbt

8. Sınıf öğrencilerine yönelik seviye tespit sınavı (deneme) uygulandı, değerlendirme yapılarak sonuçları öğrencilere ve velilere bildirildi.

Şbt

Öğrencilerimize 1. dönem kazandırılan Osmanlıca dil bilgisi kurallarından sonra bu dönem Osmanlıca atasözlerinin çevirileri yapılmaya başlanmıştır.

Şbt

Okul koridorlarına, öğrencilerin ulaşabileceği şekilde, mangala, satranç takımları vb. oyun takımları yerleştirilmiş ve öğrencilerimize yeni ilgi alanları oluşturulmuştur.

Şbt

Çocuk ve genç psikolojisi ve ergenlik dönemi ve sorunları, ergenlerle etkili iletişim konulu bir kitap okunarak tartışılır.

Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı Kapsamında yapılan etkinliklerimiz

Mrt

Öğrenci Tanıma Tekniklerine yönelik yapılan çalışmalarımız.

LGS ye Hazırlık Kurs Programı

Mrt

Değerler Eğitimi Kapsamında Okulumuzda yapılan etkinliklerimiz.

Mrt

Çatalzeytin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, YÖGEP Mart ayı etkinlikler kapsamında "Güçlü ve Olumlu Kurum İklimi ve Rutin Oluşturma" konulu toplantı yapıldı.